Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Επιχείρηση "2013Marathon.org"

Η επιχείρηση Μαραθών λοιπόν, δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από τα παρακάτω:

1. Τα πράγματα δεν πάνε καλά.
2. Δεν πάνε καλά επειδή αποφασίζουν άλλοι και όχι εμείς ο λαός, και το κάνουν με γνώμονα συμφέροντα τρίτων και όχι της κοινωνίας.
3. Για να αλλάξει αυτό, πρέπει εμείς οι πολλοί να συμμετέχουμε στην εξουσία.
4. Αυτό μπορεί να γίνει αλλάζοντας το πολίτευμα με τέτοιο τρόπο ώστε 1) να προκαλούνται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία του λαού, και 2) να ασκείται έλεγχος από κληρωτούς πολίτες στην εξουσία.
5. Ο τρόπος για να επιβάλλουμε την παραπάνω θέληση μας είναι να συγκεντρωθούμε όλοι οι Ελληνες πολίτες στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα ζητώντας το ίδιο πράγμα. Μια συνέλευση του έθνους. Αυτό θα γίνει στο Μαραθώνα.
6. Για να έχει επιτυχία το εγχείρημα, θα πρέπει μαζί με το λαό να ενωθούν θεσμικοί φορείς εξουσίας.
7. Ο λαός αυτοπροσώπως (με τη φυσική του παρουσία στο Μαραθώνα) θα δηλώσει τη θέληση του και θα επικυρώσει όσα γράφονται στο "ΚΑΛΕΣΜΑ" στη σελίδα του Μαραθώνα, δηλαδή να παραιτηθεί η κυβέρνηση, να παγώσουν τα μνημόνια και οι πληρωμές και να εκδημοκρατιστεί το πολίτευμα, καθως και τα πρόσωπα που εμπιστεύεται για την προσωρινή εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση) και την ομάδα σύνταξης του νέου συντάγματος.
8. Η επιλογή των προσώπων των δύο ομάδων (κυβέρνηση και ομάδα σύνταξης) θα προκύψει από την Ελλήνων Βούληση.
9 Το νέο πολίτευμα θα συνταχθεί από την ομάδα σύνταξης του νέου συντάγματος με δημόσια διαβούλευση και θα επικυρωθεί από το λαό με δημοψήφισμα.
10. Τη διαδικασία απο την οποία θα προκύψει το νέο σύνταγμα θα την καθορίσει η ομάδα σύνταξης, ενώ την ομαλή λειτουργια του κράτους και τη διαφύλαξη της ασφάλειας της χώρας κατά το μεταβατικό διάστημα θα την αναλάβει η προσωρινή κυβέρνηση.
11. Η ομάδα των 5 θα διαλυθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, χωρίς να σχηματίσει κόμμα, κίνημα ή άλλη οργάνωση και το όνομα Επιχείρηση 2013 Μαραθών θα καταγραφεί ιστορικά ως προσπάθεια συσπείρωσης του λαού και όχι ως οτιδήποτε άλλο.
12. Για το τι θα κάνουμε την ημέρα του Μαραθώνα. Αν στο Μαραθώνα είμαστε 500, γνωριζόμαστε, αγκαλιαζόμαστε και φεύγουμε. Αν είμαστε 2.000.000 φεύγουν αυτοί. Αν είμαστε 50.000 θα αποφασίσει η συνέλευση τι θα κάνει. Μέχρι τότε θα ξέρουμε πως θα πάνε τα πράγματα από την προσέλευση του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου